AP04 partijkeuring nodig?

Deskundig, flexibel en snel.

AP04-Keuring

Een AP04-keuring (ook wel; partijkeuring) uit laten voeren? Terra Milieu helpt u graag verder! Wij voeren deskundige, flexibele en snelle keuringen uit voor zowel bedrijven als particulieren.

Wat is een AP04-keuring?

Een AP04-keuring, ook wel partijkeuring genoemd, wordt ingezet om de milieu-hygiënische kwaliteit van grond of bouwstoffen te bepalen. De keuring is bijvoorbeeld belangrijk wanneer u grond of bouwstoffen wilt toepassen en/of hergebruiken. De kwaliteitsklasse van de grond wordt dan bepaald. Dit kan van belang zijn wanneer u de grond wilt afvoeren. Terra Milieu kan zowel een partijkeuring grond als een partijkeuring puin (bouwstoffenonderzoek) voor u uitvoeren. Ook een civieltechnisch onderzoek behoort tot de mogelijkheden. Hier vindt u meer informatie over een AP04-keuring.

Snel geregeld!

De werkwijze van Terra Milieu bij een AP04-keuring is snel, flexibel en deskundig. Als u vandaag belt, dan kunnen wij de keuring vaak morgen of overmorgen al voor u uitvoeren. Dat betekent dat u binnen 6 werkdagen inzage hebt in de kwaliteit van de grond. De AP04-keuring wordt uitgevoerd volgens de geldende normen (BRL-SIKB 1000). Vervolgens rapporteren wij in heldere taal wat de kwaliteit is van de grond. Op die manier weet u precies hoe u de grond verder kunt verwerken en/of kunt afvoeren. U voorkomt bovendien onnodige afvoerkosten.

Wat kost een AP04-keuring?

De prijs van een AP04-keuring wordt berekend per maximaal 10.000 ton/stuk. Bij de kosten is, naast de hoeveelheid grond, ook van belang waar de grond gekeurd wordt en de historische gegevens van de partij, herkomst en textuur (zand, leem, klei). Een partijkeuring die we op locatie uitvoeren in depot kost €1.750,- per 10.000 ton. Een keuring die we in-situ uitvoeren kost €1.800,- per 10.000 ton/stuk. Dit is slechts een indicatie van de kosten van uw partijkeuring, vraag voor een op maat gesneden prijsindicatie een offerte bij ons aan. Wij helpen u graag verder!

Terra Milieu: het adviesbureau voor bodemonderzoek

Terra Milieu is een zeer gewaardeerd bureau voor bodemonderzoek en advies. In samenwerking met onze vaste partner Bodemflex worden keuringen uitvoert met drie speerpunten: deskundig, flexibel, toegankelijk. Op die manier voeren we AP04-keuringen uit voor klanten in heel Nederland, met de juiste certificaten. Daarnaast kunt u bij Terra Milieu ook terecht voor onder andere een bouwstoffenonderzoek, bodemonderzoek, bodemsanering, asbestinventarisatie, asbest-in-bodem-onderzoek en verhardingsonderzoek. Ook een AP04 keuring uit laten voeren door Terra Milieu? Neem contact met ons op!

Ok

“Terra milieu staat bij ons voor goede adviezen van een constante, betrouwbare kwaliteit tegen een 

betaalbare prijs.”

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Ok

“Erg prettige en flexibele samenwerking en zeer vriendelijke medewerkers.”

Adviesbureau

Ok

“Goede kwaliteit, flexibele planning en instelling. Erg blij met jullie!”

Architectenbureau

Ok

“We hopen nog vaak een beroep op jullie te mogen doen voor het bemonsteren van boorspoeling.”

Architectenbureau

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Inschrijven nieuwsbrief
ErrorHere