Bodemsanering

Kortlopend tot zeer complex

Bodemsanering

Als de bodem verontreinigd is, kan het nodig zijn om de bodem te saneren. Of en op welke wijze moet worden gesaneerd, is afhankelijk van de verontreinigingssituatie en de eventuele ontwikkelingen op de locatie.

Terra Milieu heeft veel ervaring in saneringsprojecten van uiteenlopende complexiteit, van standaard saneringen (BUS-meldingen) en tijdelijke uitnamen tot maatwerk (saneringsplan). Dit kunnen kortlopende projecten zijn (van enkele dagen) maar ook saneringen met een looptijd van enkele jaren. We werken daarnaast ook veel voor gemeente en overheid.

 

Toegankelijk en accuraat

Werkwijze

Een locatie waar mensen wonen vraagt om een andere aanpak dan een locatie waar een bedrijf is gevestigd. Terra Milieu kan u bijstaan in het zoeken naar de juiste oplossing voor uw bodemprobleem. Hierbij denken wij pragmatisch en streven er altijd naar om de juiste weg te vinden binnen de huidige wet- en regelgeving.

Wij kunnen u daarnaast helpen bij het inschakelen van de juiste partijen. Indien gewenst kunnen wij zelfs de gehele directievoering voor u uitvoeren. Daarbij is vooral belangrijk dat er een goede samenwerking is tussen de milieukundige begeleider (BRL 6000) en de aannemer (BRL 7000). U kunt bij ons milieukundige begeleiders (MKB’ers) en Deskundig Leidinggevende medewerkers (DLP’ers) inhuren. Tevens beschikken we over een DECO-unit (sanerings-douchewagen). Terra Milieu is gecertificeerd voor de uitvoer van milieukundige begeleiding conform de BRL-SIKB 6000.

 

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over deze dienst door Terra Milieu?

Ok

“Terra milieu staat bij ons voor goede adviezen van een constante, betrouwbare kwaliteit tegen een 

betaalbare prijs.”

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Ok

“Erg prettige en flexibele samenwerking en zeer vriendelijke medewerkers.”

Adviesbureau

Ok

“Goede kwaliteit, flexibele planning en instelling. Erg blij met jullie!”

Architectenbureau

Ok

“We hopen nog vaak een beroep op jullie te mogen doen voor het bemonsteren van boorspoeling.”

Architectenbureau

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Inschrijven nieuwsbrief
ErrorHere