Deskundig, flexibel en toegankelijk

Over ons

Terra Milieu is begin 2011 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd bureau voor bodemonderzoek en advies. Binnen onze dienstverlening staan flexibiliteit, deskundigheid en toegankelijkheid centraal.

Toegankelijk en accuraat

Flexibel

Bodemvraagstukken zijn vaak onderdeel van een groter geheel: een particulier, bedrijfsmatig of overheidsproject dat binnen planning en budget afgerond dient te worden. Bij Terra Milieu staat flexibiliteit daarom hoog in het vaandel. Indien gewenst schakelen we snel, waarbij uw planning centraal staat. Daarbij nemen we graag onze verantwoordelijkheid voor het feit dat de werkzaamheden conform regelgeving en op een voor alle partijen prettige manier afgerond worden.

 

Toegankelijk en accuraat

Deskundig

Terra Milieu bestaat sinds 2011, maar onze mensen hebben ruim 25 jaar ervaring op het gebied van milieuvraagstukken. Behalve over ervaring beschikken we over de nodige kennis, kunde, opleidingen en certificaten. Daarnaast blijven we nieuwe ontwikkelingen in de markt op de voet volgen. Op die manier kunnen we onze kwaliteit altijd voor u (blijven) waarborgen. Bij onze werkzaamheden staat veiligheid voorop.

 

Toegankelijk en accuraat

Toegankelijk

Wanneer u kiest voor Terra Milieu, hopen wij dat u zich welkom voelt bij ons. Daarom houden we van een persoonlijke dienstverlening: menselijk, gemoedelijk en prettig in de omgang. We zijn goed bereikbaar en houden de lijnen kort. Geen uitgebreid ‘office management’, maar direct een ingenieur aan de lijn die u exact kan vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer weten over Terra Milieu? Neem gerust contact met ons op!

 

Ok

“Terra milieu staat bij ons voor goede adviezen van een constante, betrouwbare kwaliteit tegen een 

betaalbare prijs.”

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Ok

“Erg prettige en flexibele samenwerking en zeer vriendelijke medewerkers.”

Adviesbureau

Ok

“Goede kwaliteit, flexibele planning en instelling. Erg blij met jullie!”

Architectenbureau

Ok

“We hopen nog vaak een beroep op jullie te mogen doen voor het bemonsteren van boorspoeling.”

Architectenbureau

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Inschrijven nieuwsbrief
ErrorHere