Werken bij Terra Milieu

Goed voor jou!

vacatures terra milieu
vacature bodemonderzoeker

Vacature: Bodemonderzoeker

Sta jij stevig in je modderschoenen en ben je niet vies van een uitdaging? Da’s mooi! Onze partner Bodemflex, a.k.a. ‘de aanpakkers in het veld’, is op zoek naar nieuwe bodemonderzoekers.

Wie ben jij?

Qua opleiding ben je minimaal in het bezit van een afgeronde MBO diploma in civiele-, milieu-, of cultuurtechniek of gelijkwaardig aantoonbaar niveau. Daarnaast is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent en dat je zowel zelfstandig als in een team kunt werken. Als je ook nog in het bezit bent van een rijbewijs B, heb je alles wat wij zoeken! Ben je niet in het bezit van een rijbewijs B dan kunnen wij je daarmee helpen het te behalen.

Wat wij bieden

Om te beginnen is Bodemflex dé plek om, binnen een jong en dynamisch bedrijf, een hoop praktische werkervaring op te doen. Je krijgt mogelijkheden om jezelf daarnaast extra te ontwikkelen door verschillende opleidingen en cursussen te volgen (werken én studeren binnen het vakgebied). Daarnaast krijg je bij Bodemflex uiteraard een marktconform salaris én is er de mogelijkheid om een bedrijfs- (bestel)auto te gebruiken. Mooi meegenomen!

Even praktisch

Je kunt bij ons zowel parttime als fulltime aan de slag. Onze hoofdvestiging bevindt zich in Vught, maar je zult voornamelijk naar verschillende locaties afreizen om daar bodemonderzoeken uit te voeren.

vacature milieukundig begeleider

Vacature: Milieukundig begeleider Bodemsanering (MKB)

Heb jij een passie voor het milieu en wil je je graag inzetten voor een duurzame, schone toekomst? Komen werken bij Terra Milieu! We zijn namelijk op zoek naar een milieukundig begeleider bodemsanering voor 32-40 uur per week.

Wie ben jij?

Qua opleiding beschik je over minimaal MBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je ervaring met bodemsaneringen en/of bodemonderzoeken Ben je reeds erkend voor de protocollen 2001/2018 en/of 6001? Hartstikke mooi. Heb je die erkenning nog niet maar kun je ze door werkervaring wel snel verkrijgen? Ook helemaal goed. Verder heb je goede communicatieve vaardigheden en beschik je over een geldig rijbewijs B.

Wat ga je doen?

Als milieukundig begeleider bodemsanering ga je op kantoor zelfstandig aan de slag met de voorbereidingen voor bodemsaneringen. Daarnaast begeleid je de saneringen ook op locatie. Alles afgerond? Dan neem je de controlemonsters mee terug en zorg je voor de analyses en rapportage. Je onderhoudt contact met klanten, aannemers en het bevoegd gezag én natuurlijk met je collega’s. Samen aan de slag!

Wat wij bieden

Om te beginnen is Terra Milieu dé plek om, binnen een jong en dynamisch bedrijf, een hoop praktische werkervaring op te doen. Je krijgt mogelijkheden om jezelf daarnaast extra te ontwikkelen door verschillende opleidingen en cursussen te volgen (werken én studeren binnen het vakgebied). Daarnaast krijg je uiteraard een marktconform salaris én is er de mogelijkheid om een bedrijfs- (bestel)auto te gebruiken. Hoppa!

Even praktisch

Oh ja, ook niet onbelangrijk: onze hoofdvestiging bevindt zich in Vught, maar je zult voornamelijk naar verschillende locaties afreizen om daar bodemonderzoeken uit te voeren.

 

Milieu Academy

Zoek het tot de bodem uit

Wil je graag starten met een loopbaan in het milieu, maar heb je nog geen ervaring of diploma die hierbij aansluit? Geen zorgen: er zijn diverse toffe opleidingen die je kunt volgen! Kijk bijvoorbeeld eens bij Bodem & Milieu bij Yuverta, of zoek een stage via stagemarkt.nl. Bij Terra Milieu helpen we door een combinatie van werken en leren graag door te groeien tot een echte milieu-held!

Word ook een superheld!

Solliciteren voor een van onze vacatures? Of wil je meer weten over de mogelijkheden voor opleidingen en werken? Neem dan snel contact met ons op!

Ok

“Terra milieu staat bij ons voor goede adviezen van een constante, betrouwbare kwaliteit tegen een 

betaalbare prijs.”

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Ok

“Erg prettige en flexibele samenwerking en zeer vriendelijke medewerkers.”

Adviesbureau

Ok

“Goede kwaliteit, flexibele planning en instelling. Erg blij met jullie!”

Architectenbureau

Ok

“We hopen nog vaak een beroep op jullie te mogen doen voor het bemonsteren van boorspoeling.”

Architectenbureau

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Inschrijven nieuwsbrief
ErrorHere