Welkom, Daniëlle!

Welkom, Daniëlle!

Sinds afgelopen week zien we Daniëlle al regelmatig op kantoor. Per 1 september wordt zij officieel onderdeel van het Terra Milieu team en gaat zij bij ons aan de slag als administratief medewerker.

Even voorstellen

Daniëlle van Vught is 37 jaar en woont in Sint-Michielsgestel, samen met haar man Leon en hun drie kinderen Pim, Giel en Kiki.

Na maar liefst 18 jaar werkzaam te zijn geweest als pedagogisch medewerker bij twee kinderdagverblijven begon het wat te kriebelen bij Daniëlle. Van intakes met ouders tot de zorg voor de kinderen en administratieve werkzaamheden: binnen het vak had zij alle paden bewandeld. Een fijne periode en ontzettend veel geleerd, maar nu was het tijd voor een nieuwe uitdaging.

 

It’s a match!

Op dat moment waren wij op zoek naar een parttime administratief medewerker. Een enthousiaste doorpakker die ervoor zorgt dat onze processen aan de achterkant nog soepeler verlopen, zodat we aan de voorkant efficiënter en prettiger kunnen werken. Iemand die ons team kan aanvullen op het gebied van administratie, telefonisch klantcontact en planning. Daniëlle is leergierig, zorgzaam, nauwkeurig en houdt ervan de boel te regelen op de werkvloer: de match was snel gemaakt.

“Werken in een klein team op kantoor, lekker kunnen focussen, mijn collega’s helpen waar nodig, nieuwe dingen leren en klanten te woord staan: ik kijk er echt naar uit en heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij Terra Milieu”, aldus Daniëlle.

Welkom, Daniëlle, we zijn heel blij dat je er bent en wensen je veel succes en plezier bij Terra Milieu!

Ok

“Terra milieu staat bij ons voor goede adviezen van een constante, betrouwbare kwaliteit tegen een 

betaalbare prijs.”

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Ok

“Erg prettige en flexibele samenwerking en zeer vriendelijke medewerkers.”

Adviesbureau

Ok

“Goede kwaliteit, flexibele planning en instelling. Erg blij met jullie!”

Architectenbureau

Ok

“We hopen nog vaak een beroep op jullie te mogen doen voor het bemonsteren van boorspoeling.”

Architectenbureau

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Inschrijven nieuwsbrief
ErrorHere